FORSIDEN   BADMINTON   FODBOLD    GYMNASTIK    HÅNDBOLD    KAJAK    TENNIS   BOKSNING LØBERNE
  Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
    Glemt password?
FORRETNINGSBETINGELSER
FOR FK ODSHERRED´s HJEMMESIDE

www.fkodsherred.dk

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: FK ODSHERRED
Selskabsform: Forening
CVR-nummer:  32744761

Officiel web-adresse: www.fkodsherred.dk

PRISER
Alle priserne på  www.fkodsherred.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

- Tilmelding til hold(eller flere hold)
   - Venteliste
   - Passivt medlem

Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

FK Odsherred kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr.transaktion for 50.- og under.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

BETALING
På www.fkodsherred.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa/Dankort
eDankort

Betaling sker forud. Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

Ved tilmelding til hold med løbende abonnement/automatisk rateopkrævning acceptere du ved tilmelding at kommende ratebetalinger trækkes automatisk på dit betalingskort.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer").

De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos FK ODSHERRED samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos FK ODSHERRED har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos FK ODSHERRED, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD
FK ODSHERRED tager forbehold for tryk- og prisfejl. FK ODSHERRED er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
FK ODSHERRED og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http:// www.fkodsherred.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

•    at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
•    at www.fkodsherred.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige,  pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

FK ODSHERRED og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede.

Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af FK ODSHERRED ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for FK ODSHERRED.

FK ODSHERRED påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af FK ODSHERRED ydelser på www.fkodsherred.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

KONTAKT FK ODSHERRED

Tryk på linket og se hvem der hjælper hvem! Kontakt personer til udvalg